costarabica

Taverne-Restaurant

Botermarkt

 

Tea-Room Bistro Botermarkt

De Tearoom Bistro Botermarkt vind je op het gelijknamige plein de Botermarkt in het centrum van Tielt. Met een gezellige inrichting en onze ruime, verwarmde terras is het er steeds aangenaam vertoeven. 

Bij ons ben je doorheen de ganse dag welkom: geniet ’s morgens van een lekker ontbijt, ’s middags van een lunch met collega’s of vrienden en kom ’s avond dineren. Heb je in de namiddag een hongertje, zin in een koffie of een aperitiefje? Kom langs en proef ook onze huisgemaakte pannenkoeken en wafels, met garnituur naar keuze of ga voor een ijscoupe dat smelt op je tong. 

Kortom: lekker gezellig!

Ronny & Conny

Reserveer onze zaal

Wij hebben een geschikte zaal voor al jouw feestjes en vergaderingen.

Met een capaciteit van 70 personen is deze ruimte ideaal voor een babyborrel, verjaardagsfeest, (plechtige) communie, lentefeest, recepties, groot familiefeest, vergadering, enz

 

Taverne Sfinx

Gelegen op de fietsroutes van de Leiestreek.
2 zonneterrassen met tuin en speeltuin.
Ballenbad
Verzorgde snacks - Versgebakken broodjes.
Specialiteiten:
"Home made tiramisu"
Vers gebakken pannenkoeken.

Terraza Aguadulce

Terraza Aguadulce is sinds 2002 de ontmoetingsplaats van Belgen en Nederlanders in het hart van van Puerto Banus. Eigenaars Luc en Eveline heten hen al 14 jaar lang iedere dag persoonlijk welkom in hun alom gekende zaak. Je kan er genieten van een heerlijk ontbijt, een smakelijke lunch of een koel getapte pint op een zonovergoten terras. Regelmatig Gourmet avonden.

Horeca 

 

Leveranciers

Uw partner in ICT Support, Training & Consultancy
Contacteer ons via: info A.T. zebsystems P.U.N.T. com

Copyright © 2014 2Party - Johan Jacobs | Webdesign door WAVI, uw partner op het web!