costarabica

Restaurant

Botermarkt

 

Tea-Room Bistro Botermarkt

De Tearoom Bistro Botermarkt vind je op het gelijknamige plein de Botermarkt in het centrum van Tielt. Met een gezellige inrichting en onze ruime, verwarmde terras is het er steeds aangenaam vertoeven. 

Bij ons ben je doorheen de ganse dag welkom: geniet ’s morgens van een lekker ontbijt, ’s middags van een lunch met collega’s of vrienden en kom ’s avond dineren. Heb je in de namiddag een hongertje, zin in een koffie of een aperitiefje? Kom langs en proef ook onze huisgemaakte pannenkoeken en wafels, met garnituur naar keuze of ga voor een ijscoupe dat smelt op je tong. 

Kortom: lekker gezellig!

Ronny & Conny

Reserveer onze zaal

Wij hebben een geschikte zaal voor al jouw feestjes en vergaderingen.

Met een capaciteit van 70 personen is deze ruimte ideaal voor een babyborrel, verjaardagsfeest, (plechtige) communie, lentefeest, recepties, groot familiefeest, vergadering, enz

 

Grand Cafe Burlington

Bent u op stap in Oostende en heeft u zin in een drankje en een hapje? Bij Grand Café Burlington te Oostende kan u terecht voor een heerlijk kopje verse koffie, een knapperig ontbijt, allerlei soorten snacks en salades, huisbereide zoetigheden, alsook voor dagverse vis, vleesgerechten en een gevarieerde lunch.

Grand Café Burlington is gelegen langs een winkelwandelstraat in Oostende en biedt de perfecte locatie om even uit te rusten en nieuwe energie op te doen.

In dit restaurant is het gezellig zitten en geniet u van een vriendelijke ontvangst en bediening, ongeacht of u enkel binnenspringt voor een drankje of een maaltijd wil nuttigen. Zowel wat betreft drank als eten is de keuze enorm bij Grand Café Burlington, zodat iedereen hier vast en zeker iets lekkers kan vinden.

Ontbijten, lunchen en dineren

’s Morgens kan u hier genieten van een hartig ontbijt, of van een koffietje met gebak. Lunchtijd? Ga gerust langs bij Grand Café Burlington voor een snack of een gezonde salade.

Vis- en vleesgerechten

Visliefhebbers genieten hier van vissoep en gegrilde zalm of vispannetje, terwijl de vleesliefhebbers een ruime keuze hebben uit stukjes vlees vergezeld van frietjes en zelfbereide sauzen. Alle gerechten worden bereid met verse producten en dat proeft u.

[12  >>  

Horeca 

 

Leveranciers

Uw partner in ICT Support, Training & Consultancy
Contacteer ons via: info A.T. zebsystems P.U.N.T. com

Copyright © 2014 2Party - Johan Jacobs | Webdesign door WAVI, uw partner op het web!