costarabica

Aansprakelijkheid

Geschreven door Administrator. Gepost in Uncategorised

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Beperking van de aansprakelijkheid

We stellen alles in het werk om de informatie op deze site in de mate van het mogelijke aan te vullen en bij te werken om u inlichtingen te geven die zo exact mogelijk zijn. Het is echter niet uitgesloten dat bepaalde informatie niet meer met de realiteit overeenstemt. 2Party.eu kan geen garantie bieden betreffende de juistheid en de volledigheid van de informatie die op zijn site ter beschikking wordt gesteld aan de internauten en is niet aansprakelijk voor de onjuistheid en/of weglating van één of meerdere inlichtingen die op zijn site beschikbaar zijn.

Documenten die afkomstig zijn van de site 2party.eu mogen enkel ter informatie voor privégebruik worden benut. Elk gebruik voor andere doeleinden is uitdrukkelijk verboden en in het bijzonder de volledige of gedeeltelijke reproducties die worden verspreid via e-mail, sms, mms, wap,… of op een website, extranet, intranet,…

2Party.eu geeft geen enkele waarborg betreffende de veiligheid van de website, noch wat betreft eventuele virussen, noch wat betreft oplichting door of via de computers.

Geen enkel nadeel zoals - zonder uitputtend te zijn - schade aan de toestellen of software van de bezoeker naar aanleiding van het bezoek aan onze site, kan worden verweten aan 2party.eu, behalve indien het nadeel te wijten is aan boos opzet of ernstige nalatigheid vanwege 2Party.eu

2Party.eu weigert elke verantwoordelijkheid voor websites van derden die de bezoeker kan bereiken via eventuele hypertextlinks op zijn website, noch voor de informatie die dergelijke websites kunnen bevatten.

Het is ten strengste verboden gegevens of foto’s te kopiëren van deze site.

 

Horeca 

 

Leveranciers

Uw partner in ICT Support, Training & Consultancy
Contacteer ons via: info A.T. zebsystems P.U.N.T. com

Copyright © 2014 2Party - Johan Jacobs | Webdesign door WAVI, uw partner op het web!