costarabica

Grand Cafe Burlington

4.5/5 Waardering (2 beoordelingen)

Bent u op stap in Oostende en heeft u zin in een drankje en een hapje? Bij Grand Café Burlington te Oostende kan u terecht voor een heerlijk kopje verse koffie, een knapperig ontbijt, allerlei soorten snacks en salades, huisbereide zoetigheden, alsook voor dagverse vis, vleesgerechten en een gevarieerde lunch.

Grand Café Burlington is gelegen langs een winkelwandelstraat in Oostende en biedt de perfecte locatie om even uit te rusten en nieuwe energie op te doen.

In dit restaurant is het gezellig zitten en geniet u van een vriendelijke ontvangst en bediening, ongeacht of u enkel binnenspringt voor een drankje of een maaltijd wil nuttigen. Zowel wat betreft drank als eten is de keuze enorm bij Grand Café Burlington, zodat iedereen hier vast en zeker iets lekkers kan vinden.

Ontbijten, lunchen en dineren

’s Morgens kan u hier genieten van een hartig ontbijt, of van een koffietje met gebak. Lunchtijd? Ga gerust langs bij Grand Café Burlington voor een snack of een gezonde salade.

Vis- en vleesgerechten

Visliefhebbers genieten hier van vissoep en gegrilde zalm of vispannetje, terwijl de vleesliefhebbers een ruime keuze hebben uit stukjes vlees vergezeld van frietjes en zelfbereide sauzen. Alle gerechten worden bereid met verse producten en dat proeft u.

Openingsuren

Alle dagen op van 08.00 tot 20.00 uur.

Soms wijzigingen met lange weekends.

Adres

  • Straat: Kapellestraat 92
  • Postcode: 8400
  • Plaats: Oostende

Contact

  • GSM: 0497 / 84 84 61
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DelenLigging:

Vul onder de kaart je adres in en de kortste route zal worden weergegeven.

Item Print

Aantal bezoeken

4460

Horeca 

 

Leveranciers

Uw partner in ICT Support, Training & Consultancy
Contacteer ons via: info A.T. zebsystems P.U.N.T. com

Copyright © 2014 2Party - Johan Jacobs | Webdesign door WAVI, uw partner op het web!